Make your own free website on Tripod.com

Pianoles en accordeonles Kla4

Tips

Home
Algemene informatie
Contact
Info instrumenten
Tips
Pianostemmen
Het Mozart effect
Links

klavertjevier1.gif

TIPS

  • Ga eens na wat uw verwachtingen zijn wat betreft pianoles en repertoire; wilt u klassiek spelen, kunnen improviseren of lichte muziek maken.

 

  • Piano spelen is een van de leukste dingen om te doen, maar het kost ook tijd om te studeren; gemiddeld een half uur per dag kunnen studeren is een goed uitgangspunt, bespreek dit met de docente.

 

  • Stel gerust vragen op het gebied van betaling, vakanties, afzegging, ziekte en eventuele vervanging van lessen en te gebruiken lesmaterialen.

 

  • Laat u bij het kiezen van een leraar niet alleen leiden door de hoogte van de prijs; de ene leraar is de andere niet, wat kan blijken uit verschillen in ervaring, faciliteiten en opleiding.

 

  • Vraag eventueel de leraar om hulp bij het vinden van een geschikte piano/ accordeon en stemmer.

 

 

 

Ga eens na wat uw verwachtingen zijn wat betreft pianoles en repertoire; wilt u klassiek spelen, kunnen improviseren of lichte muziek maken.

 

Piano spelen is een van de leukste dingen om te doen, maar het kost ook tijd om te studeren; gemiddeld een half uur per dag kunnen studeren is een goed uitgangspunt, bespreek dit met de docente.

 

Stel gerust vragen op het gebied van betaling, vakanties, afzegging, ziekte en eventuele vervanging van lessen en te gebruiken lesmaterialen.

 

Laat u bij het kiezen van een leraar niet alleen leiden door de hoogte van de prijs; de ene leraar is de andere niet, wat kan blijken uit verschillen in ervaring, faciliteiten en opleiding.

 

raag eventueel de leraar om hulp bij het vinden van een geschikte piano/ accordeon en stemmer.

 

 

 

 

 

 

 

Kla4 pianoles en accordeonles